Apotek 1

04 Jul Apotek 1

Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. På hvert av våre apotek er vår ambisjon å være best for våre kunder.

Apotek 1 er først og fremst rådgiverapoteket: Lett og finne og lett å spørre. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse. Vi håper at du vil oppleve disse sentrale verdiene når du besøker våre apotek og våre Internett-sider.

apotek1

Apotek 1 er Norges største apotekkjede med en markedsandel på om lag 40 prosent. Hos oss jobber 3000 dedikerte medarbeidere. Med mer enn 250 apotek fordelt på alle landets fylker og to grossistlagre er vi godt posisjonert til å fortsette veksten og å tilby vår service og kompetanse til nye kunder og kundegrupper i hele vårt langstrakte land. Våre medarbeidere selger alle typer reseptbelagete og reseptfrie legemidler, og vi tilbyr også et bredt utvalg av kvalitetsikrede helse- og velværeprodukter til konkurransedyktige priser. Samtidig gir vi velkvalifisert veiledning til våre kunder.

Apotek 1 er Norges sterkeste apotekmerkevare. Hele 95 prosent (2010) svarer Apotek 1 når de blir spurt om de kjenner navnet på en apotekkjede.

Apotek 1 eies av Apokjeden AS som også eier legemiddelgrossisten Apokjeden Distribusjon. Den finske legemiddelgrossisten Tamro eier Apokjeden AS.

Vi viser vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet!

Telefon: 51 53 86 92
Web: www.apotek1.no