Nille

04 Jul Nille

Nille er en landsdekkende lavpriskjede med et allsidig varespekter. Varer som glass, steintøy, kjøkkenutstyr, leker, verktøy, lys, servietter, elektriske artikler, tekstiler, gaver, hygieneartikler og godteri. Nille i Stavanger har varer til lave priser kombinert med god kvalitet.

nille

Nille følger året med sesongvarer for alle de hyggelige anledningene Har du lurt på hvorfor Nille-butikkene stadig forandrer seg? Det er fordi vi følger sesongene. På Nille fyller vi butikkene med det som er aktuelt i øyeblikket, til en lav pris. Sesongene er fulle av hyggelige anledninger, og hos Nille finner du det som gjør dem enda hyggeligere. Er det påske, er det mer påske på Nille enn de fleste andre steder. På samme måte er det for advent og jul. Følg med på bloggen vår for å hente inspirasjon til sesongen du er inne i.

Innimellom sesongene er det mange gode kampanjer. De kan være trendfokuserte, prisfokuserte eller direkte rettet mot kommende sesong. Hos oss finner du også en mengde tilbudsvarer, som sommervarer, ting til skolestart og ikke minst et stort utvalg av skummelt til Halloween. Når det er karnevalstid eller Valentine må du legge turen innom, det er alle anledninger vi liker å gjøre litt ekstra ut av.

Nille har det meste, og til rimelige priser!

Telefon: 97 46 61 30
Web: www.nille.no